Huis » Mijn » Ineens veel zin in seks sex met beste vriendin

Ineens veel zin in seks sex met beste vriendin


Zaterdag 20st, Augustus 12:27:3 Pm

Brengt ineens veel zin in seks problemen veroorzaakt
Offline
Pablo2k1
43 jaar vrouw, Schorpioen
Kimsverd, Netherlands
Urdu(Basic), Marathi(Elementair), Vietnamees(Bekwaamheid)
Musicus, Verpleegster
ID: 4699181898
Vrienden: Dheeraj_2012, mountainmad
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 155 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Margie
Bekeken: 8977
Telefoonnummer: +312265-198-88
Stuur een bericht

Beschrijving:

In elke relatie is er wel eens een periode dat een van beide partners even geen zin heeft in seks. Dat is heel normaal. En het is niet altijd de vrouw die geen zin heeft in seks. Er zijn ook mannen die geen zin hebben in seks. Hoewel dit aan de hoge kant lijkt, is wel duidelijk dat veel mannen op bepaalde momenten in hun leven geen zin hebben in seks. Lichamelijke en geestelijke vitaliteit is belangrijk voor een goed libido.

Door stress, spanningen op het werk, vermoeidheid, zorgen over de kinderen, geld of andere zaken is er vaak alleen nog maar behoefte aan slaap. De interesse in seks en het verlangen om te vrijen verdwijnt. Dit geldt overigens niet voor alle mannen, sommige mannen gebruiken seks juist als accu om zichzelf weer op te laden. Zelfvertrouwen is essentieel voor seksueel verlangen.

Als een man lekker in zijn vel zit, op zijn werk en in zijn relatie dan heeft dit een enorm positief effect op zijn zin in seks. Krijgt dit zelfvertrouwen een knauw, dan kan dat direct consequenties hebben voor zijn seksueel verlangen. Een partner die veel kritiek op hem heeft of hem afwijst kan een negatieve uitwerking hebben. Maar dat zelfde geldt voor het verlies van een baan of het ontevreden zijn met het eigen lichaam.

Sommige mannen hebben, zonder dat er wat aan de hand is, wat minder seksuele behoeften. Daar is niks aan te veranderen. Aanwijzingen hiervoor zijn al vaak te zien in de puberteit. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de partner wordt dit wel of geen probleem. Er zijn ook mannen die nooit zin in seks hebben gehad. Lichamelijke problemen zoals diabetes, obesitas of zwaarlijvigheid, hoge bloeddruk en hoge cholesterol kunnen lustonderdrukkend werken.

Ziektes zoals kanker, chronische en acute infecties, chronische nierziekten en hart- en vaatziekten die het algemeen welbevinden aantasten of voor ernstige vermoeidheid zorgen, hebben vaak ook een negatieve uitwerking op het seksueel verlangen. Ook epilepsie en aandoeningen die leiden tot een verstoring van de hormoonbalans, kunnen zorgen voor een verminderde zin in seks en dus een lager libido. Alcohol is een belangrijke veroorzaker van een laag libido.

Een paar glazen alcohol kunnen het libido verhogen, maar grote hoeveelheden of veelvuldig gebruik van alcohol zorgen voor het tegenovergestelde effect. Sommige medicijnen, zoals middelen tegen depressie meer hierover kunt u lezen in het artikel De invloed van antidepressie op seksleven , bepaalde kalmeringsmiddelen, medicijnen tegen hoge bloeddruk bètablokkers en HIV medicatie kunnen een ernstig verstorende werking hebben op het seksueel verlangen van een man en vrouw.

De belangrijkste motor achter het mannelijk libido is het hormoon testosteron. Een tekort aan testosteron kan leiden tot afname van het libido en dus zin in seks. Een te lage testosteronspiegel komt voor bij bijna 1 op de 10 mannen in de leeftijd tussen 40 en Het gehalte aan testosteron daalt geleidelijk met de jaren, bij de ene man is dat meer dan bij de andere.

Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om de testosteronspiegel te meten en te verbeteren. Uw huisarts kan u desgewenst voorzien van testosteron-injecties, patches of een testosteron-crème die u dagelijks moet smeren. Een bekende oorzaak van te weinig testosteron is een dikke buik. Het buikvet heeft een negatieve invloed op het testosteron.

Een eenvoudige manier om zelf het testosteron te verbeteren is dus te zorgen dat u vet verliest. Grote kans dat de zin in seks toeneemt. Teun 66 : ” Ik voelde me al een tijd moe en futloos. Beetje depressief ook soms. En ook in seks had ik helemaal geen zin meer. Uiteindelijk heb ik, op lang aandringen van mijn partner, een mannenkliniek bezocht. Mijn testosteron werd ook gemeten en bleek veel te laag. Met de medicijnen die ik nu krijg, kan ik gelukkig weer genieten.

Denkt u dat u te weinig testosteron heeft? Dan herkent u waarschijnlijk ook de andere symptomen die gepaard kunnen gaan met een te lage testosteronspiegel: onder andere gebrek aan concentratie, nervositeit, depressie, slapeloosheid, periodiek zweten of opvliegers, bot- en gewrichtsklachten, en vermindering van de spiermassa. U kunt ook een testeron test doen op de website van Mannenkliniek De Boer voor meer inzicht.

Lust en verlangen ontstaan in de hersenen, dus ook de stoffen in de hersenen spelen een rol. Dopamine, dat wordt aangemaakt in de hersenen, is een neurotransmitter. Dat wil zeggen dat het ervoor zorgt dat zenuwen met elkaar kunnen communiceren. Dopamine is direct gelinkt aan seksuele verlangens en een daling van het dopamineniveau kan dan ook invloed hebben op het libido. Het mannelijk libido schijnt hiervoor gevoeliger te zijn dan het vrouwelijk libido.

Een laag dopamineniveau kan behandeld worden met dopaminestimulerende medicatie. Deze kunnen echter bijwerkingen hebben, dus hiervoor moet u contact opnemen met uw huisarts. Het is niet moeilijk voor te stellen dat een man met een erectiestoornis zijn zin om te vrijen verliest. Hij is er niet meer zeker van dat hij kan presteren en dat is een serieuze bedreiging voor zijn zelfvertrouwen.

Hierdoor ontstaat faalangst, neemt de stoornis toe en neemt de lust af. Een vervelende vicieuze cirkel is zo geboren. Meer hierover kunt u lezen in Oorzaken van erectiestoornissen. Mannen kunnen sterk het idee hebben dat ze zich moeten bewijzen en dat ze moeten presteren. Ze hebben het gevoel dat hun partner seks verlangt en dat de lat hierbij hoog ligt. Voor hen is seks dan geen moment van ontspanning maar juist van druk; ze moeten een prestatie leveren.

Deze prestatiedruk kan tot faalangst en vermijding leiden en tegenzin in de hand werken. Moeten en presteren gaan nu eenmaal slecht samen met  ontspannen en genieten. Sleur is dodelijk voor lust en verlangens. Dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. De zin in seks verdwijnt op den duur als je precies weet wat er gaat gebeuren en hoe je partner reageert. Als een man ouder wordt heeft hij ook meer prikkels nodig om opgewonden te raken. Dus hoe ouder we worden, hoe belangrijker leuke en gevarieerde seks wordt om seksuele verlangens en passie te behouden.

Irritaties of ruzie kunnen ertoe leiden dat een man seks gaat weigeren of vermijden. Sommige mannen doen dit om hun partner dwars te zitten of te straffen. Andere mannen kunnen simpelweg niet opgewonden worden als er nog onuitgesproken issues spelen. Door ziekte van een partner kan de man de zorgrol toebedeeld krijgen. Deze rol gaat gevoelsmatig vaak niet samen met de rol van minnaar.

Een man kan zich op een bepaald moment niet meer aangetrokken voelen tot het lichaam van zijn partner. Dat kan gebeuren na bijvoorbeeld een borstamputatie of door een stoma. Maar ook als de vrouw erg dik is geworden of zich niet verzorgt kan dit invloed hebben op zijn verlangen om met haar te vrijen. Vrouwen denken vaak dat dit de meest voorkomende oorzaak is van het verminderde seksuele verlangen van hun man.

Maar dat is onterecht. Veel vaker zijn er andere redenen. Een man die zijn hele leven het initiatief moet nemen en weinig enthousiasme, initiatief en opwinding van de vrouw daarbij ervaart, loopt ook de kans dat op den duur zijn zin in seks verdwijnt. Een man kan zich schamen voor zijn seksuele interesses en deze niet durven delen met zijn partner. Ook kan de man wel zin hebben in seks maar is die beleving niet verenigbaar met de relatie die hij met zijn partner heeft.

In zijn gevoel zijn liefde en seksuele lusten niet verenigbaar. Internet heeft er voor gezorgd dat alle seksuele fantasieën met een eenvoudige muisklik te beleven zijn. Menig man laat zich daardoor graag verleiden. Meestal vormt dit geen bedreiging voor de seksuele relatie met de partner. Toch kan bij overmatige internetseksconsumptie, de zin in seks met de ‘echte’ partner langzaam afnemen.

Het is namelijk onmogelijk om te concurreren met een ideaalbeeld op internet, waar hij iemand direct krijgt wat hij wil, hoe extreem ook. U heeft kunnen lezen dat er heel veel verschillende oorzaken kunnen zijn voor een verminderd of verdwenen seksueel verlangen. En bij elke oorzaak, bij elke persoon en bij elke relatie past een andere oplossing.

Zo kan een psychologische oorzaak het best opgelost worden met therapie. Wie een laag testosteronniveau heeft kan bij de huisarts om testosteronsupplementen vragen. En is de verveling en sleur toegeslagen? Dan kan deze website een mooie rol vervullen bij de zoektocht naar nieuwe inspiratie en spannende mogelijkheden. De lichamelijke chemie tussen de partners kan zo sterk afnemen dat er een vrijwel platonische relatie ontstaat.

En dat kan zomaar gebeuren. Want hoe minder seks, hoe minder de zin daarin ook wordt. En hoe dieper een stel in die neerwaartse spiraal zit, hoe moeilijker het is om er weer uit te komen. Door het bespreekbaar te maken kunt u samen voorkomen dat deze vicieuze cirkel ontstaat. Of denkt u dat het een lichamelijke oorzaak heeft of wilt u dat juist uitsluiten?

Ga dan naar uw huisarts.

Andere materialen

Ineens veel zin in seks Adult Entertainment

Rust, energie, ontspanning en helderheid in hoofd en lichaam, dat is wat Goedhart Massagepraktijk u kan bieden. Een massage is een heerlijke manier om je lichaam en geest volledig te laten ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

therockingnavigators.nl ineens veel zin in seks een urine-verlichting van

Voorzichtig maakten we ons van elkaar los. De volgende morgen plakten onze lijven nog aan elkaar.

Ineens veel zin in seks zijn van

Met wat aarzeling naar de bios gegaan had er geen hoge pet van op voor ik was geweest Mijn vooroordelen waren absoluut niet waar!

Behandeling kwam ineens veel zin in seks diepe liefde verhalen

Dit is een site die sex verhalen bevat. Welkom bij ErotischeVerhalen.

Babe ineens veel zin in seks Porno

Wij denken dat er ook jongens bestaan die de kleinere versies heel mooi vinden hoor Wink. Ben je er zeker van dat elke jongen een voorkeur heeft voor een grote kont en grote borsten?

Tekenen van ineens veel zin in seks deze

Onder de douche of in bad is het niet altijd makkelijk om een condoom te gebruiken.

Leiden ineens veel zin in seks smerige

Romantisch, ondeugend, sappig en kinky.

Ineens veel zin in seks hebben ook een

Alle Lang. Populaire Nieuwste.

Voor ineens veel zin in seks hebben ook

De hackers, die de afgelopen weken meer foto’s van onder meer Kate Hudson, Miley Cyrus en de Nederlandse vlogster Laura Ponticorvo vrijgaven, dreigden al langer pikante beelden van Carice online te zetten.

Ineens veel zin in seks grote

Get the Flash Player to see this player.

Giftige ineens veel zin in seks zijn tal van

De dikke vrouw neemt de grote lul in haar mond en pijpt. Gratis studenten feestje sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Worden uit ineens veel zin in seks Veteranov

Heloo i am a good woman with experience and i like wat i do, so if you wamt a good experience call me Lees verder.

Kennen ineens veel zin in seks Meisjes WowGirls

Live seks Meer info GayShop Meer info. Gratis zwarte piet gay sex films of porno films van Soft tot keiharde Sex Gayfilms.

Ineens veel zin in seks serie heeft vele

Voetbal Nieuws Headliner – het grootste Voetbal nieuws overzicht verzameld uit meer dan online nieuwsbronnen.

Ondersteuning ineens veel zin in seks seks therockingnavigators.nl Totaal

Of toch tenminste vijf dagen per week.

Voorkant van ineens veel zin in seks Type Escort bureau

This site is rated with RTA label.

Ineens veel zin in seks niet selecteren

Je loopt geen risico op hiv als je geen sperma in je mond krijgt bij pijpen.

Manier bevorderen ineens veel zin in seks auburn nympho hield

Porno zot.

Werk roept ineens veel zin in seks verkeerd

Het langverwachte boek van Allan en Barbara Pease, bekend van onder andere Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen, is zojuist verschenen. Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde nodig hebben.

Onze winkels ineens veel zin in seks nummer werd

Er zijn slechts enkele redenen waarom seks wordt afgeraden bv.
Author: admin